Lehti 13: Ajan­kohtai­sta 13/1998 vsk 53 s. 1533

Jo 190 kiinnostunutta lääkäriä mukana terveyden-edistämisessä

Lääkäriliiton rekisterissä on jo 190 terveyden edistämistyöstä kiinnostunutta lääkäriä. Liiton hallitus on päättänyt, että terveyden edistämisprojektia jatketaan vuoden 1999 loppuun saakka.

Projektia vetävän työryhmän tehtävänä on kehittää lääkärikunnan valmiuksia terveyden edistämiseen, valmistella liiton linjauksia ja kannanottoja sekä seurata kansallisia ja kansainvälisiä aiheeseen liittyviä päätöksiä sekä niiden valmistelua.

Työryhmän puheenjohtajana on Risto Ihalainen ja jäseninä Jörn Elfving, Maimu Halonen, Esko Matikainen, Marianne Mustajoki, Tuuli Nikkarinen, Kirsti Pakkala ja Harri Vertio.

Työryhmä järjestää verkossa oleville lääkäreille jälleen syksyllä koulutusta ja kurssin Lääkäripäivillä tammikuussa.

Lue myös

Lääkäriverkkoon rekisteröityneet saavat tietoa muistakin tapahtumista ja uusista terveydenedistämiseen liittyvistä hankkeista. Teemme yhteistyötä kansanterveysjärjestöjen, Terveyden edistämisen keskuksen ja Työterveyslaitoksen kanssa. Ehkäpä olemme mukana jossain kampanjahankkeessakin.

Siispä, jos olet kiinnostunut aiheesta, anna nimesi liiton rekisteriin, niin olet mukana postituksessa. Ilmoittaudu vaikkapa faksilla (09) 3930 794 tai (09) 3930 825, sähköpostitse maimu.halonen@ fimnet.fi tai puhelimella (09) 3930 708.

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030