1. Lääkärilehti
  2. Ajassa
  3. Vuoden lääkemainos 1998 valittu
Ajan­kohtai­sta 31/1998 vsk 53 s. 3538

Vuoden lääkemainos 1998 valittu

Vuoden lääkemainos -palkinnon on saanut tänä vuonna Oy Sankyo Pharma Finland Ab:n Mobilat-kampanja, joka on toteutettu yhteistyössä mainostoimisto PVK/Alliance Oy:n kanssa. Valinnan tehneen raadin mielestä kyseessä on onnistunut kampanjakokonaisuus, jossa on käytetty tasapuolisesti eri viestintävälineitä. Mobilat on rakentanut merkin tunnettuvuutta pitkäjänteisesti usean vuoden ajan. Selkeä kampanja sisältää sopivasti uusia aineksia hukkaamatta silti aikaisempien kampanjoiden teemaa ja tyyliä. Etenkin printtimainokset ovat esteettisesti ja informatiivisesti tasokkaita. Kampanjan avulla on pystytty vahvistamaan merkkiä uusiin kilpailijoihin nähden.

Kunniamaininnan sai Oy Organon Ab:n Ovestin-kampanja, joka on toteutettu yhteistyössä mainostoimisto Young & Rubicam Finland Oy:n kanssa. Raadin mielestä kyseessä on hyvä esimerkki printtimainonnasta, jossa on rajattu, suppea kohderyhmä. Mainos antaa paljon asiallista lääketieteellistä tietoa ja kohtelee siten arvostavasti kohderyhmäänsä. Kampanja osoittaa, että joskus voidaan myös kohtuullisin kustannuksin tavoittaa kohderyhmän kiinnostus.

Nyt neljännen kerran valittu vuoden lääkemainos on Lääketeollisuusliiton tunnustustus hyvästä lääkemainonnasta. Palkinto luovutettiin Farmasian Päivien avajaisissa.

Lue myös

Etusivulla juuri nyt

Ajassa
Yleislääkärin työ on muutoksessa

Yleislääkärien edunvalvontajärjestö GPF täyttää sata vuotta.

Liitossa
Sote, työterveyshuolto ja yhteistyö

Työterveyshuolto on rajattu edelleen soten ulkopuolelle.

Ajassa
Koronaepidemian kiihtymisestä monia merkkejä

Kasvomaskin käyttöä laajennetaan, jos epidemia etenee kiihtymisvaiheeseen.

Tieteessä
Bursiitit: diagnostiikka ja hoito

Syvät limapussit ovat synnynnäisiä rakenteita, kun taas pinnalliset bursat kehittyvät kuormituksen seurauksena.

Ajassa
Syöpähoitojen tehoa tutkiva Aino Rönkä palkittiin

Martti Hämäläinen -palkinto jaettiin Etä-Suomen Lääketiedetapahtuman avajaisissa.