Jäsen

Fimnet uudistui

Ilme on entistä modernimpi ja raikkaampi.

Sari Kosonen
Fimnet

Edellisen kerran Fimnetin ilme uudistettiin lähes kymmenen vuotta sitten.

– Vanha ilme näytti jo vanhahtavalta. Halusimme tehdä Fimnetille kasvojen kohotuksen, jotta myös nuoret voivat tuntea palvelun omakseen, kertoo Lääkärikompassin markkinointijohtaja Katrin Penttinen.

Kaikki Fimnetin toiminnallisuudet ovat ennallaan, mutta palvelusta on pyritty tekemään entistä käyttäjäystävällisempi. Tavoitteena on saada myös uusi kävijöitä.

– Uutta on podcast-alusta, johon tuottavat sisältöä kaupalliset yhteistyökumppanit. Lisäksi ajankohtaisia uutisia ja bannereita nostetaan entistä paremmin esille, Penttinen kertoo.

– Aluksi saattaa esiintyä pieniä teknisiä vikoja. Ne pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

Lue myös

Fimnet (Finnish Medical Network) on lääketieteellinen yhteisömedia, jota ylläpitää Lääkäriliiton omistama Lääkärikompassi Oy. Fimnet-yhteistyöliittojen jäsenet ja 1. vuosikurssin opiskelijat saavat käyttöönsä henkilökohtaisen Fimnet-tunnuksen, joka mahdollistaa pääsyn vain jäsenille suunnattuihin palveluihin.

Fimnet tarjoaa käyttäjilleen palveluja, tietoa ja mahdollisuuden sähköiseen verkostoitumiseen. Fimnetin yhteistyöliittoja ovat Lääkäriliitto, Hammaslääkäriliitto, Eläinlääkäriliitto, Apteekkariliitto, Farmasialiitto ja Proviisoriyhdistys.

Lisätietoa: www.fimnet.fi

Kirjoittaja

Sari Kosonen

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030