Jäsen

Lääkäripäivät 2023 – mitä, missä, milloin?

Lääkäripäiville 2023 voi osallistua usealla tavalla. Tule lähitapahtumaan luennoille ja pienryhmiin, osallistu etäkursseille tai paneudu sisältöihin jälkikäteen tallenteiden avulla.

Henriikka Hakkala
Ville Rinne
Lääkäripäivät järjestetään 25.–27. tammikuuta.

Kohta uuden vuoden alettua on jälleen Lääkäripäivien aika. 25.–27.1.2023 järjestettävien Lääkäripäivien ohjelmassa on ajankohtaisia aiheita hyvinvointialueista terveydenhuollon asemaan konflikteissa sekä monipuolista täsmäkoulutusta avohoidon ortopediasta aina laskimo-ongelmiin. Kolmipäiväinen täydennyskoulutustapahtuma tarjoaa myös tilaisuuden tavata kollegoja etävuosien jälkeen sekä laajan näyttelyalueen tutustuttavaksi.

Lääkäripäiville voi osallistua sekä paikan päällä että etänä. Kurssikalenterista löytyy niin kasvokkaisia kursseja, pienryhmäkursseja kuin paikasta riippumattomia etäkursseja. Osa kursseista tulee saataville myös tallenteina, joita voi katsoa jälkikäteen. Tapahtuman pääpaikka on Helsingin Messukeskus. Osa pienryhmäkursseista järjestetään Kolmiosairaalassa ja Töölön sairaalassa.

Lue myös

Lääkäripäivien 2023 teemaksi on nostettu Vaikeuksista voimaa. Teemaa käsitellään päivien aikana monitahoisesti sekä kurssien sisällöissä että oheisohjelmassa. Näyttelyalueella voi muun muassa tutustua Lääkäriliiton toimintaan ja seurata Areena-lavan tietoiskuja ja debatteja.

Tutustu kurssitarjontaan osoitteessa lääkäripäivät.fi . Sivuilta löytyy alustava kurssiohjelma päivämäärineen, tietoa siitä, missä muodossa kurssi järjestetään sekä hintatiedot erilaisille osallistumisvaihtoehdoille. Sivustoa päivitetään jatkuvasti. Jatkossa löydät sieltä muun muassa artikkeleja eri kurssien aiheista sekä 9.12. alkaen myös ilmoittautumisen. 

Kirjoittaja

Henriikka Hakkala

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030