Jäsen

Liittoon tulee paljon puhujapyyntöjä

Pyynnöt toivotaan jatkossa keskitetysti yhteen osoitteeseen.

Sari Kosonen

– Useimmin puhujapyyntöjä esittävät ala- ja paikallisosastot, mutta myös esimerkiksi työpaikkojen henkilöstöltä tulee toiveita, kertoo Lääkäriliiton Jäsenpalvelut-toimialan johtaja Liisa Aro.

Eniten esityksiä kaivataan Lääkärisopimukseen liittyvistä aiheista sekä erilaisista lääkärin työhön liittyvistä juridisista kysymyksistä. Myös muun muassa vakuutusasiat ja potilasturvallisuus kiinnostavat puhujapyyntöjen esittäjiä.

– Tulemme mielellään puhumaan aina, kun pystymme. Haluamme palvella jäsenistöämme mahdollisimman hyvin ja tasapuolisesti, ja toiveita toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Parhaiten se onnistuu, kun saamme pyynnöt hyvissä ajoin.

Lääkäriliitto toivoo puhujapyynnöt jatkossa keskitetysti osoitteeseen liisa.aro@laakariliitto.fi. Pyynnössä tulee näkyä tilaisuuden ajankohta, sijainti (tai onko kyseessä etätilaisuus), esityksen aihe ja kesto sekä mahdollinen toive puhujasta.

Pyyntöjen aikataulut:

Lue myös

- maalis-huhtikuun puhujat 15.2 mennessä- touko-kesäkuun puhujat 15.4 mennessä- heinä-elokuun puhujat 15.6 mennessä- syys-lokakuun puhujat 15.8 mennessä- marras-joulukuun puhujat 15.10 mennessä.

Myöhemminkin voi esittää pyyntöjä, mutta varmimmin toiveisiin kyetään vastaamaan, jos pyynnön esittää aikataulun mukaisesti.

Kannattaa myös muistaa, että liiton verkkosivuilla on vastauksia usein kysyttyihin asioihin ja paljon tietoa muuan muassa Lääkärisopimuksesta ja hyvinvointialueista. 

Kirjoittaja

Sari Kosonen

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030