Jäsen

Päivitä osaamisesi Lääkäripäivillä 26.–28.1.

Virtuaalisilla Lääkäripäivillä on varsinaisen kurssiohjelman lisäksi tarjolla inspiroivaa sisältöä niin pääluennoilla kuin Areena-lavalla.

Tea Tammi

Toista kertaa kokonaan verkkotapahtumana järjestettävät Lääkäripäivät käynnistyvät keskiviikkona 26. tammikuuta. Tapahtuman teemaa ”Digitaalisuus – hyötyvätkö lääkäri ja potilas?” käsitellään tapahtumassa monista näkökulmista. Digitaalisuuteen pureutuvien teemojen lisäksi kurssiohjelmassa on jälleen paljon toivottuja lääkärin käytännön työhön liittyviä aiheita.

Pääluennot esitetään päivittäin klo 12.45–13.15. Keskiviikkona 26.1. professori Dame Clare Gerada kertoo siitä, miten lääkäri voi huolehtia itsestään, kun työ on älyllisesti, fyysisesti ja henkisesti vaativaa. Torstaina 27.1. puolestaan syömisen visionäärinä tunnettu Lauri Reuter johdattelee kuulijansa tulevaisuuden ruokailmiöihin. Perjantaina 28.1. on vuorossa Pohjolan lääketieteen palkinnon saajan haastattelu.

Lue myös

Areena-lava tarjoaa päivittäin inspiroivia ja ajankohtaisia tietoiskuja sekä debatteja. Kuulemme muun muassa, kuinka liikuntalääketiede voi olla apuna potilaan hoidossa, millaisia vaikutuksia musiikilla on terveyteen ja miten lääkärien tulisi puhua ruokavaliosta sekä ravitsemuksesta. Saamme lisäksi osviittaa siihen, miten lääkärien etäkoulutuksesta saadaan aktivoivampaa, mitä on digitaalinen sydänvalmennus ja miten digitaalisuudella voidaan edistää työikäisen syöpään sairastuneen elämänlaatua.

Voit seurata Lääkäripäiviä suorana tai tallenteelta. Tallenteet tulevat kurssialustalle esitystä seuraavana päivänä ja ovat katsottavissa 13.2. saakka.

Tutustu Lääkäripäivien kurssiohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: lääkäripäivät.fi

Kirjoittaja

Tea Tammi

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030