Vapaa-aika 20-21/2024

Cursus Hurri-Hersio kansainvälinen kesäakatemia 2024: "SOTE-skiffleä" saksin, lusikoin ja pyykkilaudoin

8.7.2024, Savonlinna, Kesähotelli Vuorilinna

Paikka
Kesähotelli Vuorilinna
Kylpylaitoksentie 7, Savonlinna
Järjestäjä
Cursus Hurri-Hersio
Kohderyhmä
Cursus Hurri-Hersio jäsenet, puolisot, sukulaiset (natot, kälyt, sedät ja setämiehet) sekä elämäntapahurrihersiolaiset. Myös etäosallistuminen tulee olemaan mahdollista.
Osanottajia
100
Lisätietoja
Mikko Nenonen, puh. 0400 457 827, s-posti: mikko.nenonen@fimnet.fi ja oma FB-ryhmä. Tarkemmat aika- ja paikkatiedot julkaistaan Cursuksen FB-ryhmässä, jossa on myös linkki etäosallistumista varten.
Ohjelma

Cursus Hurri-Hersio kansainvälisessä kesäakatemiassa tieteellisyys antaa nyt sijaa "SOTE-skifflelle" saksin, lusikoin ja pyykkilaudoin. VM:n uudelleenkoulutusleirilllä opettelemme leikkaamaan palveluverkkoa ja -valikoimaa potilaan sijaan. Myös paikka vaihtuu ja kokoonnumme maanantaina 8.7.2024 Hankasalmen sijaan Savonlinnassa kesähotelli Vuorilinnassa (Kylpylaitoksentie 7, Savonlinna). 

Musiikillisena ohjelmana on vanhempaa skifflemusiikkia säveltäjänään Giuseppe Verdi, aikansa merkittävin skifflesäveltäjä Italian Milanon kaupungista. Musiikin myötä tutustumme Persian suurkuninkaiden ajan terveydenhuoltoon maahanmuuttajaväestön näkökulmasta. 

 

Marcel Proust -lukupiiri ottaa käsittelyyn kirjasarjan "Kadonnutta aikaa etsimässä" kahdeksannen osan "Vanki", josta luemme otteita ja keskustelemme niiden herättämistä ajatuksista. 

 

Tarkemmat aika- ja paikkatiedot julkaistaan Cursuksen FB-ryhmässä, jossa on myös linkki etäosallistumista varten. Tilaisuus on omakustanteinen.

 

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030