1. Lääkärilehti
  2. Liitossa
  3. Mökkilomia ja muita etuja
Liitto toi­mii 12/2020 vsk 75 s. 766

Mökkilomia ja muita etuja

Hyödynnä akavalaisten jäsenedut Member+ -palvelussa.

Mökkilomia ja muita etuja Kuva 1 / 2 Kuva: Adobe/AOP
   

Lääkäriliiton jäsenyys oikeuttaa lukuisiin rahanarvoisiin etuihin. Akavalaisten järjestöjen yhteiseen Member+ -palveluun on koottu muun muassa lomailuun, matkailuun ja majoitukseen liittyviä etuja, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon tarkoitettuja palveluita sekä vakuutuksiin ja pankkipalveluihin liittyviä etuja.

– Kannustan jäseniämme hyödyntämään Member+ -etujaan huomattavasti nykyistä enemmän. Suosituin kiinnostuksen kohde ovat olleet lomahuoneistot, sanoo Lääkäriliiton järjestöpalveluasiantuntija Mirkka Tilander.

A-lomien omistama Member+ välittää kaikkiaan 25 laadukasta ja hyvin varusteltua mökkiä eri puolilta Suomea: Tammisaaren Kopparössä, Vierumäellä, Himoksella, Levillä, Rukalla, Jerisjärvellä, Tahkolla, Punkaharjulla, Ylläksellä ja Vuokatissa. Lääkäritkin ovat nyt löytäneet nämä lomahuoneistot, joita voi varata vuoden ympäri avoinna olevasta varauskalenterista osoitteessa memberplus.fi/kalenteri.

– Member+:ssa on runsaasti matkailuun ja vapaa-aikaan liittyvää jäsenetutarjontaa, joista osa on kampanjaluonteisia ja osa jatkuvasti voimassaolevia. Julkaisemme uusia kumppaneita ja etuja kuukausittain, kertoo toimitusjohtaja Kai Vavuli Member+-palvelusta.

Lue myös

Tarjonta vaihtuu jatkuvasti jonkin verran. Uusista eduista Member+ kertoo verkkosivuillaan sekä Facebook- ja Instagram-sivuillaan sekä kerran kuussa ilmestyvässä uutiskirjeessä.

Rekisteröidy Fimnet-tunnuksilla

Palveluun rekisteröidytään osoitteessa memberplus.fi. Valitse valikosta Lääkäriliitto, jotta varmistat kaikkien sinulle kuuluvien etujen näkymän palvelussa.

Ensimmäisellä vierailukerralla anna jäsennumerosi rekisteröitymistietoihin. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan Fimnet-tunnuksilla suoraan sivustolle.

Kirjoittajat
Tiina Salo

Etusivulla juuri nyt

Ajassa
Lääkäreiden rekrytointi Espanjaan tyrmätään

Lääkäriketju Mehiläinen on rekrytoimassa lääkäreitä koronakriisin koettelemaan Espanjaan.

Tiedepääkirjoitus
Pandemia voi kestää kuukausia

Maailman terveysjärjestö WHO julisti koronavirusinfektion pandemiaksi 11. 3.

Ajassa
Tällaista on lääkärin työ koronaterveysasemalla

Kustaa Piha haki töihin koronaterveysasemalle velvollisuudentunnosta.

Ajassa
32 on tehohoidossa koronan vuoksi

Koronavirustartunnan aiheuttamia kuolemia on todettu seitsemän.

Kolumni
Valikoivia havahtumisia

Jussi Valtonen kirjoittaa masennuslääkkeiden vieroitusoireista ja niiden käsittelystä julkisuudessa.

Liitossa
Kuntoutus on tarkoitettu lääkäreillekin

Ammatillisen kuntou­tuksen tavoite on, että ­osatyökykyinen voi jatkaa työelämässä ­terveydellisistä ­rajoitteista huolimatta.