Terveydenhuolto

Digitaalisen terveydenhuollon ratkaisuja esitellään taas konferenssiristeilyllä

Suomen Telelääketieteen ja e-Health seuran perinteisessä tapahtumassa mukana myös kansainvälisen emojärjestön puheenjohtaja Michele Griffith.

Hanna Kauppinen
Lääkärilehti

Suomen Telelääketieteen ja e-Health seura (STeHS) järjestää syyskuun lopulla perinteisen risteilykonferenssin Helsingistä Tukholmaan.

#eHealth2022 International Conference esittelee uusinta tietoa kansainvälisestä, pohjoismaisesta sekä kansallisesta digitaalisesta terveydenhuollon kehityksestä ja ratkaisuista. Ohjelmassa on alan ajankohtaisia ja tieteellisiä alustuksia, joista esimerkkeinä emojärjestö International Society for Telemedicine and eHealthin puheenjohtaja Michele Griffith ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin vs. johtaja Juha Korpelainen .

Konferenssi sisältää englanninkielisen ja suomenkielisen rinnakkaisohjelman. Suomenkielisessä ohjelmassa käsitellään muun muassa Apottia, hyvinvointialueiden tietojärjestelmiä, digipalveluiden yhdenvertaisuutta ja etävastaanottojen mahdollisuuksia.

Tukholmassa osanottajilla on mahdollisuus tutustua muun muassa Karoliiniseen instituuttiin, OmaKantaa vastaavaan ruotsalaiseen palveluun ja Siemensin ohjelmistokehitykseen.

Ohjelma on suunnattu niin terveydenhuollon ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille.

Lue myös

– Nyt on tärkeää tavata kollegoja ja vaihtaa ajatuksia tulevista uudistuksista. Kohtauspaikkana seminaari tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille, hoitohenkilökunnalle kuin hallinnosta, suunnittelusta ja koulutuksesta vastaaville, STeHS:n hallituksen jäsen, LL Timo Tuovinen kutsuu.

Risteily järjestetään 28.–30. syyskuuta. Ilmoittautumisaikaa on 14. elokuuta saakka. Koodilla DoubleDeal saa sadan euron alennuksen per henkilö, kun vähintään kaksi henkilöä ilmoittautuu.

Kirjoittaja

Hanna Kauppinen

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030