Terveydenhuolto

Eloisan henkilöstö erittäin tyytyväinen työnantajaansa

Henkilöstökyselyn tulokset ovat parantuneet kuukausittain.

Ulla Toikkanen
Adobe/AOP

Valtaosa Etelä-Savon hyvinvointialueen Eloisan henkilöstöstä on valmis suosittelemaan työpaikkaansa muille. Koko henkilöstön kattavassa kyselyssä saavutettiin syyskuussa huippu: nettosuositteluindeksi oli 18. 

Tätä tulosta voidaan pitää kouluarvosanoilla mitattuna erinomaisena Eloisan hyvinvointijohtajan Santeri Seppälän  mukaan.

Kuukausittaisten henkilöstökyselyjen tulokset ovat parantuneet jatkuvasti. Nettosuositteluindeksi oli elokuussa 17, kesäkuussa 8 ja toukokuussa 4. 

Eloisan johtamista on muutettu systemaattisesti. Organisaatio on pyritty rakentamaan matalaksi siten, että johto on lähellä henkilöstöä. Henkilöstövartteja pidetään useita kertoja kuukaudessa. 

Lue myös

Seppälä kertoo, että Eloisa haluaa satsata henkilöstöön. Työnantaja on muun muassa tarjonnut hyviä työsuhde-etupaketteja.

Strategisena tavoitteena on olla Suomen parhaiden työnantajien joukossa.

–  Hyvinvointialueita on parjattu ja puhuttu pahoinvointialueista. Taloudellisesti on ollut haastavaa. Etelä-Savossa on pidetty kahdet yt-neuvottelut. Olemme käyneet tätä hankalaa talouskeskustelua rehellisesti henkilöstön kanssa. 

Kirjoittaja

Ulla Toikkanen

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030