Terveydenhuolto

Järvi-Suomen Terveyden omistajapohja laajenee

Kys liittyy Järvi-Suomen Terveys Oy:n omistajaksi.

Ulla Toikkanen
Adobe/AOP

Vuoden 2022 syksyllä Järvi-Suomen Terveyteen kuuluu neljä omistajakuntayhtymää. Kys liittyy Järvi-Suomen Terveys Oy:n omistajaksi. 

Järvi-Suomen Terveys Oy on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän perustama julkisomisteinen yhtiö, jonka tehtävänä on erityisosaajien työpanoksen hankinta ja kohdentaminen omistajakuntayhtymien palvelujärjestelmään. 

Omistajapohjan laajentuminen käsitellään vielä Järvi-Suomen Terveys Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa syyskuun aikana.

Lue myös

– Tämä on erittäin hieno uutinen Järvi-Suomen Terveys Oy:n toiminnan kannalta. Kysin mukaan tulo laajentaa yhtiön toimintamahdollisuuksia palvella omistajiaan ja siten tukea heidän palvelujärjestelmäänsä entistä paremmin. Lisäksi palvelukonseptimme antaa mahdollisuuden laajentaa ja syventää entisestään Kys erva-alueen ja vuoden 2023 alusta alkaen Kys yhteistoiminta-alueen hyvinvointialueiden yhteistoimintaa sote-palveluiden järjestämisessä, kertoo Järvi-Suomen Terveys Oy:n toimitusjohtaja Markku Hämäläinen tiedotteessa .

Kirjoittaja

Ulla Toikkanen

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030