Terveydenhuolto

Lääkäripäivien koulutuspalkinto ja kunniamaininnat jaettiin

Lääkäripäivien kurssit palkittiin Lääkäritalolla tiistaina.

Ulla Toikkanen
Mikko Käkelä
Dosentti Timo Atula Husista ja apulaisylilääkäri Riikka Riihonen Taysista palkinnon ja kunniamainintojen jakotilaisuudessa Lääkäritalolla.

Lääkäripäivät myönsi vuoden 2023 koulutuspalkinnon Suomen Lastenpsykiatriyhdistyksen järjestämälle kurssille Käytösongelmasta kasvuun. Koulutuspalkinto on 1 000 euroa. 

Kyseistä kurssia luonnehdittiin palkinnon perusteluissa erittäin käytännönläheiseksi ja konkreettiseksi. Sitä voi suositella kaikille vanhemmille ja aikuisille, jotka ovat tekemisissä lasten kanssa. 

Suosituin kurssi -kunniamaininnan sai sama kurssi. Se oli etäkurssi, jolla oli 687 katsojaa. Lähetysaikaan etäkurssia katsoi 256 ja jälkikäteen 431 henkilöä. 

Koulutuspalkinnon ja kunniamaininnan suosituimmasta kurssista vastaanotti apulaisylilääkäri Riikka Riihonen Taysin lastenpsykiatrian vastuualueelta. 

Pään ja kaulan alueen syövät -kurssille paras palaute

Lääkäripäivät antoi kunniamaininnan vuoden 2023 parhaan osallistujapalautteen saaneelle Pään ja kaulan alueen syövät – päivitettyä tietoa yleislääkärille -kurssille. Sen järjesti Korva-, nenä- ja kurkkutaudit – pään ja kaulan kirurgia ry. 

Lue myös

Palautteen mukaan kurssi oli erinomainen ja sisälsi uutta tietoa. Sisältöjä pidettiin selkeinä, ja aihe oli kiinnostavasti esitelty. Kurssia pidettiin tapahtuman parhaana ja erittäin hyödyllisenä yleislääkärille. Kurssilla syntyi myös hyvää keskustelua.

Lääkäripäivien ohjelmaryhmä valitsi koulutuspalkinnon, ja kunniamainintojen saajat valikoituivat osallistujamäärän ja kursseista annettujen palautteiden mukaan.

Kunniamaininnan parhaan palautteen saaneesta kurssista haki dosentti Timo Atula Husista.

Kirjoittaja

Ulla Toikkanen

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030