Terveydenhuolto

Vuoden yleislääkäriksi Pia Hakio Espoosta

Valintaperusteena oli muun muassa jatkuva kehittämistyö perusterveydenhuollon eri työpaikoissa.

Anne Seppänen
Suomen yleislääkärit GPF ry
Pia Hakio palkittiin Vuoden yleislääkärinä Yleislääkäripäivillä.

Vuoden yleislääkäri -tunnustus on myönnetty yleislääketieteen erikoislääkäri, koulutusylilääkäri Pia Hakiolle. Hakio työskentelee Harjun terveydessä.

Palkinnon myönsi Suomen yleislääkärit GPF ry ja se jaettiin Yleislääkäripäivillä Helsingissä.

Hakion valintaperusteena oli muun muassa jatkuva kehittämistyö perusterveydenhuollon eri työpaikoissa. Hän on esimerkiksi ollut mukana tuomassa tiimimallia Espooseen. Hakio on aloittamassa tutkimustyötä reaaliaikaisen etäkonsultaation hyödyntämisestä erityisesti toiminnallisten häiriöiden hoidossa. Myös järjestötyössä Hakio on ollut aktiivinen opiskeluajoista alkaen. Valinnassa korostui Hakion monipuolinen aktiivisuus niin kliinisessä työssä kuin kouluttajana ja luottamustoimissa, sekä ystävällisyys ja arvostus potilaiden ja kollegoiden piirissä.

Suomen yleislääkärit GPF ry palkitsee vuosittain Vuoden yleislääkärin, jota kollegat ovat tunnustuksen saajaksi ehdottaneet.

Lue myös

Yleislääkäripäiville 24.–25.11. Marina Congress Centeriin Katajanokalle on kokoontunut reilut 800 yleislääkäriä ja kotikoneiden ääreen noin vajaat 150 kollegaa lisää. Vuosittaiset päivät ovat laajimmat suomalaiset yleislääkärien yleislääkäreille suunnittelemat täydennyskoulutuspäivät. 

Kirjoittaja

Anne Seppänen

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030