1. Lääkärilehti
  2. Ajassa
  3. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaksi haki kuusi lääkäriä
Ajan­kohtai­sta

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaksi haki kuusi lääkäriä

Puolet hakijoista on lääkäreitä.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaksi haki kuusi lääkäriä Kuva 1 / 1

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaksi haki määräaikaan mennessä 12. Peräti puolet hakijoista on lääkäreitä. Sairaanhoitopiirin sisältä paikkaa haki vain yksi henkilö, johtajaylilääkäri Seppo Ranta. Hänen lisäkseen hakijoista lääkäreitä ovat THL:n ylijohtaja Marina Erhola, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän terveyden- ja sairaanhoitopalvelujen toimialajohtaja Juhani Sand ja TerveysTiikerit Oy:n toimitusjohtaja Timo Vähämurto.

Muita hakijoita ovat Virtain kaupunginjohtaja Vesa Haapamäki, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän toimialajohtaja Jouni Peltomaa, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallintoylihoitaja Tiina Surakka jaKouvolan kaupungin aikuisväestön palvelujen johtaja Vesa Toikka.

Lue myös

Lisäksi neljä hakijaa ei halunnut nimeään julkisuuteen. Heistä kaksi on lääkäreitä.

Tehtävä vapautuu kun sairaanhoitopiirin nykyinen johtaja Hannu Juvonen jää eläkkeelle vuodenvaihteessa. Hän on johtanut sairaanhoitopiiriä vuodesta 2016.

Kuva: Fotolia

Kirjoittajat
Tiiamari Pennanen

Etusivulla juuri nyt

Kolumni
Asiantuntijat rajoillaan

Hanna Nohynek pohtii asiantuntijuuden ja lobbauksen rajoja.

Ajassa
Sote-malli sopii lääkäreille

– Hoitotakuun kiristäminen pitää toteuttaa mahdollisimman pian, Lääkäriliiton Heikki Pärnänen muistuttaa.

Ajassa
Miten Lääkäriliitto pyrkii vaikuttamaan hallitusneuvotteluihin?

Perusterveydenhuollon hoitotakuun tiivistäminen on ollut liiton ykköstavoite hallitusohjelmaan, liiton toiminnanjohtaja Kati Myllymäki sanoo.

Ajassa
Etätyö vaatii kokemusta

Isoin plussa on se, ettei aika kulu enää työmatkoihin – talvella saan tehdä töitä takkatulen ääressä ja kesällä terassilla, Marika Kandell sanoo.

Tieteessä
Väitös avasi uuden lähestymistavan sydänperäiseen sokkiin

Heli Tolppanen tutki EKG-muutosten sekä uusien biomerkkiaineiden ennustearvoa akuutissa sydämen vajaatoiminnassa ja sydänperäisessä sokissa.

Ajassa
Onko teillä tilaa?

Potilassiirrot välittävä ohjelmisto nopeuttaa työtä ja vähentää virheitä, kertoo ohjelmistoyhtiön toimitusjohtaja, lääkäri Taavi Saviauk.