Ota yhteyttä

ILMOITTAJALLEOSOITTEENMUUTOKSETUUTISKIRJEJAKELUHÄIRIÖT

LÄÄKÄRILEHTI

Painettu Lääkärilehti ilmestyy perjantaisin 41 kertaa vuodessa. Lehden julkaisija on Suomen Lääkäriliitto, jonka jäsen saa lehden ilman erillistä tilausta.

Lääkärilehden sähköinen uutiskirje ilmestyy 1-3 kertaa viikossa. Lue lisää täältä.

Lehden sähköiset palvelut toimivat lääkärin Fimnet-tunnuksin.

Ota yhteyttä toimitukseen

Juttuvinkki, palautetta tai muuten vain asiaa? Toimitukseen voi lähettää sähköpostia osoitteella laakarilehti@laakarilehti.fi.

Toimituksen yhteystiedot löydät tästä.

Jos haluat tehdä osoitteenmuutoksen, muuta yhteystietosi suoraan Lääkäriliiton Tietoni-palveluun.


ILMOITTAJALLE

Mediakortti

Mediakortista (pdf) löydät mm. ilmoitusmyynnin yhteystiedot, ilmestymisaikataulun sekä ilmoituskoot ja -hinnat.

Mediacard (in english)

Neula-palvelu

Kaikki Lääkärilehden mediapaikat löytyvät Neula-palvelusta.

Lääkärilehti on Lääkäriliiton jäsenetu lääkäreille

Lääkärilehti on uuden lääketieteellisen ja terveydenhuoltoa koskevan tiedon levittäjä sekä lääkärikuntamme koulutus- ja ammattijärjestölehti. Lehteä julkaisee Suomen Lääkäriliitto, joka on lääkärien ammattijärjestö. Lehti lähetetään jäsenetuna kaikille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille. Lisäksi lehteä tilataan terveydenhuollon hallintoon, kirjastoihin ja yksityishenkilöille.

Lehdessä julkaistaan lääketieteellisiä, terveydenhuoltoa, lääketieteen koulutusta, ammattiyhdistystoimintaa koskevia sekä toimituksen pyytämiä tai julkaistavaksi tarjottuja artikkeleita ja kirjoituksia. Osan lehden sisällöstä muodostaa toimituksellinen uutis- ja terveyspoliittinen aineisto. Lehti julkaisee ilmaiseksi alaan liittyviä koulutus- ja apurahailmoituksia.

Lääkärilehti ilmestyy perjantaisin. Sen painos on 29 500 kpl.

Avoimet työpaikat -ilmoitukset

Ilmoitus Avoimet työpaikat -osastoon: Ilmoitusvaraukset ja aineisto lähetetään osoitteeseen virat.laakarilehti@punamusta.com

Lisätietoja työpaikkailmoittelusta löydät Mediakortista ja yhteystiedot tästä.

Muut ilmoitukset

Koulutus-, kokous- ja apurahailmoitukset

Lehdessä Koulutus ja kokoukset -palstalla julkaistavat ilmoitukset ovat maksuttomia. Ilmoitukset jätetään netissä olevalla lomakkeella. Ilmoituksille voi myös ostaa lisänäkyvyyttä, katso Erotu joukosta -ilmoitusohjeita.

Ilmoitus Myydään ja vuokrataan -osastoon

Ilmoitukset lähetetään osoitteeseen virat.laakarilehti@punamusta.com

Stetari-ilmoituskilpailu

Tutustu Stetari-ilmoituskilpailuun tästä.


TEE OSOITTEENMUUTOS

Lääkäriliiton jäsenet ja lääketieteen opiskelijat

Lehden muut tilaajat

Haluatko talouteen vain yhden lehden? Lähetä viesti osoitteeseen palaute@laakarilehti.fi


TILAA LEHDEN SÄHKÖINEN UUTISKIRJE

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ilmestyy sähköpostia käyttävä uutiskirje, joka kertoo tuoreiden uutisten ohella olennaisimman viikon Lääkärilehden sisällöstä. Uutiskirje lähetetään kaikille Lääkäriliiton jäsenille maksutta. Ti­laa uutis­kirje sähkö­pos­tiisi tai vaih­da sen osoi­tetta täs­tä.

Lisäksi kerran kuussa ilmestyy Työelämä-uutiskirje, jonka voit tilata tästä.

Medisiinarin uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se lähetetään opiskelijoille Tietoni-palvelussa olevaan sähköpostiosoitteeseen.


LEHTI EI TULLUT PERILLE?

Postin kanssa tehdyn sopimuksen mukaan lehti jaetaan lukijoille perjantaisin. Kerromme verkossa, mikäli jakelussa on odotettavissa muusta syystä johtuvia häiriöitä. Ilmoita häiriöstä Postille tästä. Linkistä aukeavalla Postin sivulla on ensin tehtävä kysely omalla postinumerolla, ja sen jälkeen aukeaa sivu, jonka alareunasta "Jos et kuitenkaan ole saanut postiasi iltaan mennessä" -kohdasta pääsee jättämään palautteen suoraan jakeluesimiehille.

Postille annettavaa palautetta varten keräämme tietoa jakeluhäiriöistä myös toimituksessa, lähetä viesti myös meille: jakeluhairiot@laakarilehti.fi

Uusimmat | potilaanlaakarilehti.fi