Lehti 24-32: Liitto toi­mii 24-32/2021 vsk 76 s. 1576

Lääkäriliitto SuomiAreenalla heinäkuussa

Lääkäriliitolla ja Nuorten Lääkärien Yhdistyksellä on ohjelmaa SuomiAreenalla 14. heinäkuuta. ­Tilaisuudessa julkistetaan vaihtoehtohoitoihin suhtautumista koskevan väestökyselyn tulokset.

Sari Kosonen

Lääkäriliiton vuoden 2021 teema on Tutkittu tieto hoidon ja päätösten perustana. Osana teemavuoden toimintaa liitto on selvittänyt sekä jäsenien että kansalaisten näkemyksiä vaihtoehtoisista hoitomuodoista.

Jäsen- ja väestökyselyjen tulokset julkistetaan SuomiAreenalla keskiviikkona 14. heinäkuuta, jolloin Lääkäriliitolla on tapahtumassa omaa ohjelmaa yhdessä Nuorten Lääkärien Yhdistyksen (NLY) kanssa.

Tutkimustulokset julkistetaan tilaisuuden alussa kello 14. Niitä käsitellään heti sen jälkeen paneelikeskustelussa, jossa mukana on kolme aiheesta paljon kirjoittanutta asiantuntijaa: Suomen Tiedetoimittajien Liiton pääsihteeri, terveysviestinnän tutkija Ulla Järvi, professori, ylilääkäri Juhani Knuuti ja lääkäri, somevaikuttaja Anni Saukkola. Tilaisuutta vetävät Lääkäriliiton koulutuspäällikkö Sami Heistaro ja NLY:n varapuheenjohtaja Lotta Oksanen.

SuomiAreena jo 15. kertaa

MTV ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan 12.–16.7.2021 hybriditapahtumana. Koko tapahtuman teemana on Yhteisöllisyys, digitaalisuus ja luonto. Keskusteluita tänä kesänä on luvassa 120.

Lue myös

Tapahtuma toteutuu Porissa ja Helsingissä, ja keskustelutilaisuuksia järjestetään Porin torilla, MTV:n studioilla ja Allas Sea Poolilla Helsingissä. Lääkäriliiton ja NLY:n tilaisuus on MTV:n studiossa, eikä sinne ole mahdollista ottaa yleisöä. SuomiAreenan kaikki sisällöt ovat katsottavissa suorina lähetyksinä MTV-palvelussa osoitteessa mtv.fi.

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma. Tänä vuonna se järjestetään jo 15. kerran.

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030