Jäsen

Bongaa kulta Lääkäripäivillä

Lääkäritorilla muistetaan sinkkuja uudella treffi-innovaatiolla.

Sari Kosonen
Adobe/AOP

Lääkäripäivien osallistujilla Messukeskuksessa on tällä viikolla mainio tilaisuus tavata paitsi vanhoja tuttuja myös tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Lääkäriliitto osoittaa erityistä huomiota sinkuille.

Idea lähti liikkeelle Twitterissä.

Laatuylilääkärinä Mehiläinen Oy:ssä ja potilasturvallisuuslääkärinä Potilasvakuutuskeskuksessa työskentelevä Maiju Welling kirjoitti siellä, että Lääkäripäivät on parhaita ja helpoimpia ympäristöjä uusien ihmisten kanssa jutusteluun. Hän ehdotti, että päivillä voisi olla esimerkiksi oman värinen kaulanauha sinkuille.

Lääkäriliiton koulutuskoordinaattori Terhi Hulkko vastasi kärppänä: otetaan jatkokehittelyyn.

Lue myös

– Olin jo unohtanut, että ehdotin sinkuille omia kaulanauhoja. Hauskaa, että Lääkäriliitto tarttui ideaan ja kehitti sitä ketterästi. En välttämättä odota henkilökohtaisesti suuria, mutta jos joku uusi pari löytäisi toisensa ehdotukseni ansiosta, tulisin tosi iloiseksi, Welling kertoo nauraen.

Ei tullut kaulanauhaa, tuli kultaisia tarroja. Niitä voivat sinkut käydä hakemassa näyttelyalueelta Lääkäritorilta. Sinkku, nappaa siis sieltä tarra mukaasi, ja liimaa se kaulassa roikkuvan pääsylippusi yläkulmaan. Käy sitten rohkeasti muiden tarran kantajien juttusille. Ties vaikka löytäisit uuden kullan.

Lääkäritorin löydät näyttelystä osastolta 1a10.

Kirjoittaja

Sari Kosonen

Lääkäriliitto Fimnet Lääkärilehti Potilaanlaakarilehti Lääkäripäivät Lääkärikompassi Erikoisalani Lääkäri 2030